Uvjeti kupovine

Uvjeti kupovine

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je FIT WAY d.o.o., M.Fachinettija 18, 52210 Rovinj, OIB: 96531092971, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem – košarica internet trgovine telefonskim putem ili mailom. Kupac mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe.Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Plaćanje

Naručene artikle s ili bez troškova dostave, ovisno o iznosu narudžbe, Kupac će Prodavatelju platiti bankovnom doznakom (općom uplatnicom), pouzećem  ili kreditnom karticom, na osnovi Kupčeve narudžbe. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja.

 

 

Sigurnost plaćanja

FIT WAY d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

WSPay primjenjuje najnovije standarde u zaštiti podataka – Secure Socet Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Zahtjev za terećenjem kreditne kartice online autorizacijom procesuira se uz uslugu WSPay putem interneta ( prema autorizacijskom centru izdavača kartica ), i to u stvarnom vremenu. Nema ručnog procesuiranja zahtjeva, nego se broj kreditne kartice automatski provjerava i autorizira u auorizacijskom centru kartičnih kuća.

Tajnost podataka zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su Secure Socket Layer (SSL) protoklom sa 128 bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Na takav način omogućen je siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisničkog računala i WSPay servisa, i obrnuto.

Prodavatelj ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

 

 

Dostava

Dostava robe vrši se u pravilu od ponedjeljka do petka, a vrijeme isporuke je od 1-2 radnih dana od narudžbe. Trošak dostave za pakete vrijednosti manje od 600kn je 30kn. Za narudžbe iznad 600kn dostava je besplatna

Povrat i reklamacije

Prema Zakonu o zaštiti potrošača Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana . Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail info@fitway.hr . U slučaju reklamacije Prodavatelj snosi troškove povrata robe. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Jamstvo privatnosti

Jamstvo privatnosti opisuje kako FIT WAY d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima tijekom korištenja internet stranice i internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje FIT WAY d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja www.fitway.hr internet trgovine. FIT WAY d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.fitway.hr internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju.  FIT WAY d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
 

Izmjene

FIT WAY d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama www.fitway.hr

Pitanja i prijedlozi

Svoja pitanja i prijedloge možete nam poslati na mail info@fitway.hr

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica www.fitway.hr komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica.

Kupujte s povjerenjem

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija