Prehrana

Premium fitness torta

Premium fitness torta

30 travanj 2019

Odmah da vam kažem da nema oklijevanja ako pomislite napraviti ovu sočnu tortu.
Jer jako je fina. Radila sam ju za Uskrs, a moj način pripreme slastica se ne mijenja u danima blagdana...rođendana...gozbi...
Moje slastice su uvijek pripremljene na zdraviji način.
Tako da uživamo u hrani i slasticama bez težine u želudcu i razmišljanja da li smijemo još jedan pojesti..Da...smijemo!!!


Pripremite kalup za tortu.
Obložite ga papirom i krenimo na posao..Ne brinite ne zahtijeva previše vremena.


BISKVIT:
-300 g bjelanjaka
-100 g pirovog brašna
-1/2 praška za pecivo
Izmiješajte, istresite u kalup te ispecite na pola!!


BIJELA KREMA:
-700 g posnog sira (Pilos)
-2 čvrsta jogurta
-30 g brašna od slanutka
-zaslađivač po želji


Izmiješajte zatim izlijte preko biskvita i nastavite s pečenjem cca 20-25 min..
Za to vrijeme dok se torta peče naribajte 4 jabuke koje ste prelili sa sokom 1 limuna i zasladili po želji.Ja koristim umjetne zaslađivače u manjim količinama.(Vi možete malo meda staviti.)
Sve to dinstajte na laganoj vatri dok jabuke ne postanu poput kašice.
Zatim tom kremom od jabuka premažite tortu.
Torta se ne mora hladiti stavljate slojeve krema na vruću tortu jer gore ide još finiš od zapečenih bjelanjaka..

 


Dovršimo ju zapečenim bjelanjcima!

U posudi stavite 4 bjelanjka i malo soka od limuna..
Istucite ih u čvrsti snijeg i premažite preko kreme od jabuka zatim još kratko zapecite da porumeni..
Izvadite tortu....dobro ju ohladite..
Najteže od svega bit će čekanje da se torta ohladi..hehe
Kvalitetna torta s kvalitetnim brašnom i bogata proteinski.
Bez šećera..bez masti... 
Lajkam ju jako

 

Autor: Gordana Ević

WEB SHOP

Vrhunski i kvalitetni danski Bodylab dodaci prehrani; proteinella, bodylab, bodylab whey 100, bodylab bcaa, bodylab kreatin, bodylab zero topping, kikiriki čokolada crunch, bodylab kazein, bodylab bodymin, bodylab omega 3, vitamini

Izdvojeni proizvodi

Kupujte s povjerenjem

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija